Minden kisgép beüzemelve, saját szervízgaranciával kerül átadásra.

MOTOROS KISGÉPSZAKÜZLET ÉS SZERVÍZ (NEM CSAK VIRTUÁLISAN)
KERESÉS:  

egyedi árajánlatokért kérem hívjon

kulcs
Email:
Jelszó:
Szűrés
Márka
Kategória
Kosár Kosár

0 egység termék
Ár: Ft

Általános tudnivalók:

 

A(z) Kalógép Webáruház (továbbiakban: webáruház), kizárólag a "http://www.kalogep.hu" webcímen keresztül lehet vásárolni. Ezen címen keresztül történt rendelésleadással, jelen dokumentumban leírt feltételek szerint, vásárlási szerződés jön létre a webáruház üzemeltetője - Kaló István (továbbiakban: Üzemeltető) -, és a rendelés leadója (továbbiakban: Megrendelő) között.

 

A megrendelés lépései:

 

Megrendelő a rendelés adatait összesítő "Megrendelés elküldése" gomb megnyomásával elfogadja a szerződés feltételeit. A webáruház, a Megrendelő által megadott e-mail címre egy összesítő e-mailt küld, amely tartalmazza a megrendelés adatait. Ez még nem a megerősítő e-mail, így Üzemeltető ezzel még nem vállal kötelezettséget a megrendelés teljesítésére. Miután Üzemeltető megbizonyosodott róla, hogy a megrendelést teljesíteni tudja, elküld egy megerősítő e-mailt a Megrendelő által megadott e-mail cimre.   Amely tartalmazza a megrendelés adatait. Ezzel jön létre a vásárlási szerződés.

 

Egyéb:

 

A webáruházban feltüntetett árak az áfát tartalmazzák.

 

Szállítási feltételek:

 

A megrendelt árut, Üzemeltető alap esetben postai csomagként juttatja el a Megrendelő által megadott szállítási címre. Ezért szállítási díjat számláz Megrendelő részére, melynek összege a kosár menüpontban látható. Ettől eltérő szállítási mód, vagy akár személyes átvétel megbeszélésére a telefonos és az

e-mail egyeztetés során van lehetőség.


Fizetési módok:

 

A "kosár" menüpontban többféle fizetési mód közül tud választani a Megrendelő. PayPal-en keresztül, illetve hagyományos banki átutalással történő fizetés esetén, a kézbesítés a rendelés ellenértékének a számlánkra történő beérkezése után történik.

 

Adatvédelmi nyilatkozat:

 

Személyes adatok védelme:

Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el. Az adatokat harmadik személynek nem szolgáltatjuk ki.

Az Ön beleegyezése:

Ezt a website-ot használva Ön elfogadja ezen adatvédelmi politika feltételeit, és engedélyezi számunkra adatainak használatát az itt leírtak alapján.

 

A megrendelő kötelessége:

 

Megrendelő tudomásul veszi, hogy rendelésének jóváhagyásával jelen dokumentumban foglaltakat elfogadja, és az itt leírtak be nem tartásával szerződésszegést követ el, melyért jogi felelősséggel tartozik. Megrendelő vállalja, hogy az általa jóváhagyott rendelést tartalmazó küldemény átvételéről, és kifizetéséről gondoskodik. Amennyiben a termék átadása-átvétele Megrendelő hibájából meghiúsul, az ebből eredő többletköltséget Megrendelő megtéríti Üzemeltető számára.

 

Észrevételek és reklamációk a szállítmányokkal kapcsolatban:

 

Amennyiben Ön bármi sérülést, eltérést tapasztalna, a szállítmányozó az Ön kérésére köteles tételesen átadni az árut és a helyszínen jegyzőkönyvet felvenni. Az ilyen eseteket, és bármi egyéb észrevételt (pl. eltérés a számlázott és a szállított tételek között, sértetlen csomagolásban sérült áru stb...) jelezni kell felénk az áru átvételétől számított 48 órán belül a(z) kalogepszerviz@freemail.hu e-mail címen vagy a 46/414-580 telefonszámon.

 

Vásárlástól való elállás:


Megrendelő, az áru átvételét követő nyolc munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Ebben az esetben Üzemeltető köteles a vevő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatéríteni. Megrendelő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült szàllitàsi költségeket.

Üzemeltető kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású terméket vesz vissza, és csak ebben az esetben téríti meg a teljes vételárat Megrendelő részére. A csomagolás sérüléséből adódó, vagy nem rendeltetésszerű használatból eredő kár költségei Megrendelőt terhelik.

 

Felelősség korlátozás:


Üzemeltető nem vonható felelősségre, az általa üzemeltetett internetes áruházhoz való kapcsolódásért, semmilyen vis mayor kategóriába sorolható esetért, vagy olyan eseménnyel kapcsolatosan, ami nem áll az irányítása alatt.

 

A vállalkozás adatai az "Elérhetőségek" menüpontban találhatók.

 

Bízunk benne, hogy áruházunk elnyerte tetszését és a továbbiakban törzsvásárlóink között üdvözölhetjük.

 

Vásárlási feltételek|Weblapkészítő: Avasweb Kft.